Eveniment – Stilul de viață Hippoctrates

Microgreens România a participat la unul dintre cele mai importante evenimente dedicate unei vieți sănătoase și unei alimentații echilibrate, din această primăvară.
Luni, 13 martie 2017, 
Brian Clement, directorul renumitului Hippocrates Health Institute, a susținut conferința „Stilul de viață Hippocrates”.


Așa cum ne-am obișnuit deja prietenii, am fost prezenți și cu un stand la care vizitatorii au putut descoperii gustul microplantelor noastre. Am avut și plăcerea de a primi la stand vizita lui Brian Clement, care a discutat cu Cristian Tudor, fondatorul Microgreens România. Brian și-a exprimat încântarea că există și în România un producător profesionist de microplante și că acestea intră treptat în conștiința publicului interesat de o viață sănătoasă.

Aceasta pentru că – așa cum am aflat în conferință – poate cel mai important secret al unei vieți sănătoase este „hrana vie”. Food is Life este motto-ul celor de la Hippocrates Health Institute, iar mâncarea poate fi în sine un adevărat medicament.

Verdețurile și microplantele reprezintă apogeul în ceea ce privește aportul de nutrienți necesari unei vieți sănătoase. Chiar dacă nu ai o dietă vegană, consumul constant de microplante îți va îmbunătății semnificativ nivelul energetic și nutritiv al alimentației.

Mulțumim pentru invitație organizatorilor – Do Good Academy!