Microgreens România

 

2014

Povestea noastră începe în 2014 de la un solar de 70 mp în curtea părinților, doi oameni și un automobil. Visul nostru: să ducem microplantele în toate restaurantele și în bucătăriile celor ce vor să mănânce sănătos, fără pesticide sau chimicale.

2016

Datorită succesului produselor Microgreens în HoReCa și a recomandărilor celor mai cunoscuți chefi din România, am accelerat business-ul și am început distribuția celor 60 de tipuri de plante în rețeaua de magazine Cash & Carry: METRO și Selgros.

2018

În 2018 am pivotat către consumatorul final și am dus distribuția în hypermarket-uri, prin dezvoltarea unui sistem de agricultură hidroponică, numit Microsera, care le oferă clienților plante crescute local și ultra-fresh. Odată cu listarea în Kaufland, am lansat salatele Petit Greens, gata tăiate și curățate.

2021

Am devenit furnizor al Casei Regale a României și investim activ în agricultura inteligentă prin lansarea primului Green Hub de agricultură verticală din România.

2022

Microgreens devine Ultragreens! De acum înainte, toate produsele și brandurile sub umbrela Ultragreens se găsesc pe platforma microgreens.ro.