#dinGRIJĂ pentru cei din prima linie

Ne alăturăm efortului de a-i menține pe cei din linia întâi în putere!

Orice gest – de la cel individual, de a respecta măsurile de siguranță și a sta în casă la cele colective, în care companii și instituții își unesc forțele pentru un bine comun – este vital în lupta cu pandemia.

Noi, la Microgreens, nu am stat și nu vom sta deoparte, pentru că implicarea în comunitate și efortul continuu pentru un mâine mai bun sunt gravate în ADN-ul nostru. Așa că ne-am alăturat inițiativei mai multor companii de a asigura mese calde, zilnic, pentru personalul medical de la Spitalul Colentina – aflat în prima linie de luptă cu pandemia în București.

Foto: LinkedIn Carrefour Romania

#dinGRIJĂ este inițiativa prin care câteva zeci de restaurante bucureștene vor găti zilnic preparate pe care echipele de livrare ale Carrefour, cu sprijinul logistic al firmei de consultanță Ernst & Young și sub coordonarea editorilor catalogului Gault & Millau le vor duce la Spitalul Colentina. Ingredientele sunt asigurate de Carrefour România, iar noi contribuim la preparate cu microplantele și plantele aromatice pe care le producem.

Nu este nici prima, și nici ultima inițiativă la care participăm. Nu doar pentru că ne înțelegem bine responsabilitatea socială și comunitară pe care o avem, dar și pentru că nu suntem într-o situație în care cu o singură bătălie se poate câștiga un război. Mai sunt multe bătălii de purtat până când vom învinge pandemia, și fiecare e chemat să-și aducă propria contribuție. Noi ne-o vom aduce pe a noastră de câte ori vom putea.