Cură de broccoli

Broccoli Microgreens este perfect pentru preparate raw și pentru salate.

În această formă, cea de microplantă, Broccoli are un aport nutritiv deosebit și o aromă intensă. Cercetări recente în domeniul nutriției sugerează că plăntuța este de până la 50 ori mai concentrată în substanțe benefice decât partea comestibilă a plantei mature. În plus, poate fi consumată proaspătă, fără nici o procesare termică care i-ar putea altera proprietățile. 

Nu în ultimul rând, in perioada sfârșitului de toamnă și a iernii, când legumele și fructele proaspete nu mai sunt pe toate drumurile, Micro-Broccoli vă poate oferi un aport important de vitamine și alte substanțe benefice.

Cură zilnică de Broccoli

O cură de Broccoli Microgreens poate fi ținută începând de la 4 – 5 zile și poate fi continuată pe orice perioadă.
Nu există contraindicații referitoare la o cantitate sau durată maximă privind consumul.

Doza zilnică de Broccoli recomandată este de 30 – 50 g in cadrul unei mese, preferabil cea de dimineață. Explicația este că consumul plantelor dimineața vă oferă un aport de energie care vă va fi de folos pe parcursul întregii zile.

Pentru consum, plăntuțele se taie cu o forfecuță la o distanță de aproximativ 0,5 centimetri de sol și se spală bine cu apă rece.

Dacă nu aveți un cântar de bucătărie, tăiați toate firele dintr-un ghivecel. Astfel veți obține o cantitate în jur de 40 – 50 g.

Puteți consuma plăntuțele în porții mici, în timp ce luați micul dejun, sau puteți să asezonați diferite feluri de mâncare cu firele de Broccoli. De exemplu, dacă v-ați pregătit o felie de pâine cu pateu de ficat, presărați câteva fire și vedeți dacă vă place combinația. Puteți explora tot felul de combinații, descoperind astfel tot felul de perechi interesante ca gust și aromă.

Pentru o cură individuală de 4 – 5 zile, vă este suficientă o cutie cu 4 ghivecele. Dacă doriți să țineți cura timp de mai multe zile, comandați o altă cutie cu patru ghivecele când ați ajuns la ultimul. Motivul este că plăntuțele resistă maximum 7 zile după livrare. Nu uitați să le depozitați la 3 -7 oC, ferite de lumina soarelui.
Puteți comanda prin magazinul online, dând click pe fotografia de mai jos.

Important!

Dacă descoperiți combinații interesante cu Broccoli, scrieți-ne sau lăsați un comentariu mai jos. Vom testa combinațiile voastre, iar cele mai reușite și complexe vor fi premiate cu un pachet gratuit de 4 ghivecele cu microplante alese de voi. Veți putea explora gusturi și arome noi, iar noi de-abia așteptăm să vă aflăm părerea!