Cum îmi cumpăr și eu microgreens?

Află de unde poți cumpăra Microgreens

Dragii noștri, în ultima vreme am primit foarte multe mesaje de la voi privind modalitatea prin care puteți ajunge să vă bucurați de plăntuțele noastre. Vă mulțumim pentru interes și vă dăm mai jos detaliile necesare.

  1. Puteți comanda online

Fie comandați pe website-ul nostru în secțiunea de magazin – https://microgreens.ro – fie ne scrieți un mesaj privat pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/MicrogreensRomania

Vă asigurăm că vă vom răspunde cu promptitudine. Comenzile voastre vor fi livrate prin curieratul TNT, acesta fiind cel mai bun furnizor de servicii pentru microplantele noastre. Precum știți, acestea sunt delicate și trebuie manevrate cu grijă!

Dacă totuși produsele nu ajung la voi în starea dorită, vă rugăm să urmați instrucțiunile din pagina de livrare și retur

  1. Puteți cumpăra direct din magazinele partenere

SELGROS are în toate magazinele sale un bogat sortiment de microplante de la noi. Acolo veți găsi cele mai populare specii și cele mai ușor de folosit în bucătăria de acasă sau în diverse diete cu adaos nutritiv ridicat. Dacă nu găsiți raionul, întrebați un angajat Selgros și veți fi îndrumat de îndată la standul nostru.

Pentru informații despre rețeaua magazinelor Selgros puteți vizita http://www.selgros.ro

METRO este a altă rețea națională Cash & Carry din care puteți cumpăra microplante și flori comestibile. Întrebați în magazine unde se află produsele noastre.

Pentru informații despre rețeaua magazinelor Metro puteți vizita https://www.metro.ro/magazinele-noastre

AUCHAN este o rețea de retail cu acoperire națională din care puteți cumpăra microplante ușor de folosit în bucătăria de acasă. Produsele noastre pot fi găsite în segmentul de legume – fructe.

Pentru informații despre magazinele din rețeaua Auchan unde puteți găsi microplante vă rugăm să consultați articolul Microgreens in Auchan.

KI-LIFE este un magazin cu mâncare sănătoasă, situat în zona centrală a Bucureștiului, în Piața Amzei. Detalii găsiți pe website-ul lor – https://www.ki-life.ro

Suntem in discuții și cu alte magazine pentru a prelua microplantele noastre, astfel încât vouă să vă fie mai ușor să le luați acasă. Pe măsură ce vom încheia asemenea parteneriate, vom adăuga magazinele aici și vă vom anunța pe blog și pe Facebook.