Preparare
Mai întâi faceți dressingul.
Tăiați microplantele pentru dressing cu o foarfecă, de la jumătatea tulpinii și spălați-le bine cu apă rece. Puneți-le pe un șervet de hârtie și tamponați ușor ca să se zvânte. Apoi tăiați mărunt microplantele.
Adăugați toate ingredientele pentru dressing într-un bol și amestecați bine cu o lingură
Dressingul se va ține la frigider minim 30 de min.
Pentru salată:
Microplantele se taie cu o foarfecă de la jumătatea tulpinii și se spală bine cu apă rece.
Păstrați o mână de microplante pentru decor.
Roșiile cherry se spală bine cu apă rece și se taie în jumătăți.
Se amestecă ingredientele pentru salată într-un bol. Apoi împărțiți conținutul în 2 farfurii.
Puneți dressingul peste salata de roșii cu microplante și apoi adăugați oul poșat. Adăugați peste ou microplantele păstrate și – eventual – semințe de dovleac sau nuci.
Poftă bună!
In poze arata incredibil, voi folosi si eu aceeasi reteta pentru urmatoarea salata! Multumesc pentru recomandare!