office@microgreens.ro
Livrare și retur
FAQ
Termeni și condiții
Contul Meu
Coș
Preferințe
Magazin
Community Market
HoReCa
Fructe, Legume și Salate
Microplante
Mixuri de microplante
Abonamente Microplante
Aromatice
Decor și Flori comestibile
Rețete
Simple
Vegetariene
Chefs
Nutriție
Gastronomie
Chefs’ Work
Restaurante
Chefs
Despre
Microgreens România
Despre Microplante
Blog
Contact
Magazin
Community Market
HoReCa
Fructe, Legume și Salate
Microplante
Mixuri de microplante
Abonamente Microplante
Aromatice
Decor și Flori comestibile
Rețete
Simple
Vegetariene
Chefs
Nutriție
Gastronomie
Chefs’ Work
Restaurante
Chefs
Despre
Microgreens România
Despre Microplante
Blog
Contact
All
Chefs
Chefs' Work
Restaurante
Pâté de Foie Gras – Aqua
Restaurant Aqua Herăstrău
Chef Marian Lupu
Risotto Melody Sepia – Aqua
Mango Mousse – Aqua
Restaurant Argentine Steak & Sushi – Herăstrău
Chef Cătălin Petrescu
Caracatiță Robata Grill & Salată Microgreens – Argentine
Gunkan Mix – Argentine
Chef’s Signature – Argentine
Restaurant 18 Lounge
Chef George Catana
Tartar de vită – 18 Lounge
John Dory & Baby Caracatiță – 18 Lounge
Zabaglione – 18 Lounge
Restaurant Social 1
Chef Ovidiu Ciubotariu
Vacanță pe farfurie – Social 1
Mușchi de porc – Social 1
Dorada – Social 1
Pastry Chef Olguța Oana
Pastry Workshop
Tartă Cremeux de ciocolată – Pastry Workshop
Dom Dacquoise – Pastry Workshop
Tartă Lemon Curd – Pastry Workshop
Paris Brest – Pastry Workshop
Restaurant Zahana 33
Chef Cătălin Jernoiu
Salată de avocado – Zahana 33
Restaurant Cézanne by Cezar
Chef Cezar Munteanu
Piept de rață & Puding Yorkshire – Cézanne
Chef Laurențiu Hairadin
Restaurant Corso – Ploiești
Carpaccio de ton – Corso
Mușchi de vită cu ficat de gâscă – Zahana 33
File de halibut – Cézanne
Peach Melba – Corso
Mousse de fistic – Zahana 33
Supă ramen – Corso
Sferă de ciocolată – Cézanne
Chef Bebe Neculae
Restaurant Naan – Food & Drink Studio
Ton Sashimi – Naan
Cheesecake cu afine – Naan
Chef Patiser Rareș-Cristian Dinu
Restaurant Nuba – Asian Fusion Cuisine
Salată de microgreens cu tofu – Nuba
Pavlova – Nuba
Canapé de sfeclă roșie și Chevre – Naan
Robata grill octopus – Nuba
Verrine Cappuccino – Nuba
Piept de porc – Simfonia
Chef Nico Lontras
Restaurant Simfonia
Chef Johnny Şuşală
Mușchi de vită cu foie gras – Simfonia
Piept de curcan cu arome mexicane – Simfonia
Chef Mehrzad Moghazehi
Rețete de Top
Somon cu sos de portocale – Rețete de Top
Mille-feuille cu fructe de pădure – Rețete de Top
Salată Niçoise – Simfonia
Sus