office@microgreens.ro
Pește John Dory cu baby caracatiță satata, servit cu sparanghel verde, tulpină Samphire și negru de sepie.
Tartar din carne de vită, servit cu terină de vită și maioneză de wasabi.
Stridie Tempura, Saint Jacques, Foie Gras, Caviar Belluga , fulgi de aur pe sos din arici de mare.
Gunkan cu arici de mare, vită wagyu, somon și icre de somon, scoici Saint Jacques, ton picant.
Salată de microplante cu Caracatiță Robata Grill și un sos Ginger.
Mango Mousse cu fructe, cu piure de mango și flori comestibile.
Risotto Melody Sepia (cu orez negru), cu caracatiță „la plancha” și cu dresing de oregano.
Pâté de Foie Gras cu dulceață de roșii cherry, cu un pic de suc de mandarine, cu cafea și trufe negre.
Aroma verde
Let's talk nutrition
Dolce Far Verde
Laura Laurențiu
Savori urbane
Asociația Veganilor din România