Salată Niçoise – Simfonia

Salată Niçoise cu ton proaspăt, Chef Johnny Șușală

Salată Niçoise cu ton proaspăt

Tip preparat
Salată

Descriere
Evident, nu puteau lipsi ingredientele clasice – salata verde, tonul, anșoa, ouăle fierte și roșiile.
Dar folosirea tonului proaspăt, gătit doar pe exterior, dă o savoare deosebită acestui preparat clasic.
Tușa finală e dată de vlăstarii de ridiche roșie, a căror aromă ușor picantă potențează gustul preparatului.

ChefJohnny Şuşală

RestaurantSimfonia, Râmnicu Vâlcea

Microgreensridiche roșie.

  • Redus
    Microplante Ridiche roșie Microgreens

    Ridiche roșie

    Ridichea roșie este printre cele mai gustoase microplante.
    Are exact gustul și aroma plantei mature, dar poate fi consumată fără efecte adverse cum ar fi balonarea.
    Gust:...

    De la: lei 6,0

Photo credit Hotel Simfonia