Piept de rață & Puding Yorkshire – Cézanne

Piept de rață & puding yorkshire

Piept de rață & Puding Yorkshire

Tip preparat
Main Course

Descriere
Piept de rață glasat cu sirop de agave, Puding Yorkshire umplut cu cremă de morcovi, servite cu păstârnac și morcovi violeți sote și sos de caramel.

Chef – Cezar Munteanu

Restaurant – Cézanne by Cezar

Microgreensbusuioc verde, măcriș, ridiche roșie.

  • Microplante Busuioc verde Microgreens

    Busuioc verde

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 12-15 oC.

    De la: lei
  • Microplante Măcriș Verde Microgreens

    Măcriș verde

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 3-6 oC.

    De la: lei
  • Microplante Ridiche roșie Microgreens

    Ridiche roșie

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 3-7 oC.

    De la: lei

Fotografii realizate de Skyfotostudio