Piept de rață & Puding Yorkshire – Cézanne

Piept de rață & puding yorkshire

Piept de rață & Puding Yorkshire

Tip preparat
Main Course

Descriere
Piept de rață glasat cu sirop de agave, Puding Yorkshire umplut cu cremă de morcovi, servite cu păstârnac și morcovi violeți sote și sos de caramel.

Chef – Cezar Munteanu

Restaurant – Cézanne by Cezar

Microgreensbusuioc verde, măcriș, ridiche roșie.

  • Redus
    Microplante Busuioc verde Microgreens

    Busuioc verde

    Aceeași aromă mediteraneană pe care o ști, dar intensă. Mult mai intensă!
    Gust: aromatic de busuioc verde
    Aroma: clasică, busuioc proaspăt
    Merge bine: în genera...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Măcriș Verde Microgreens

    Măcriș verde

    Microplante pline de vitamina C, pot înlocui cu succes lămâia în diferite preparate.
    Gust: acrișor
    Aroma: fresh
    Reduceri la pachetele ...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Ridiche roșie Microgreens

    Ridiche roșie

    Ridichea roșie este printre cele mai gustoase microplante.
    Are exact gustul și aroma plantei mature, dar poate fi consumată fără efecte adverse cum ar fi balonarea.
    Gust:...

    De la: lei 6,0

Fotografii realizate de Skyfotostudio