Piept de porc – Simfonia

Piept de porc cu cremă de mamaligă

Piept de porc cu cremă de mămăligă

Tip preparat
Main Course

Descriere
Piept de porc cu cremă de mămăliga, spanac, glazură de gulaș și perle de wasabi, mazăre și ridiche roșie.

ChefNico Lontras

RestaurantSimfonia, Râmnicu Vâlcea

Microgreensmazăreridiche roșie.

  • Redus
    Microplante Mazăre Microgreens

    Mazăre

    O microplantă cu o formă spectaculoasă, adesea folosită pentru decor culinar. Are însă și multe proteine și fibre.
    Gust: mazăre proaspătă crudă
    Aroma: fresh
    ...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Ridiche roșie Microgreens

    Ridiche roșie

    Ridichea roșie este printre cele mai gustoase microplante.
    Are exact gustul și aroma plantei mature, dar poate fi consumată fără efecte adverse cum ar fi balonarea.
    Gust:...

    De la: lei 6,0

Photo credit Hotel Simfonia