Piept de curcan cu arome mexicane – Simfonia

Piept de curcan cu arome mexicane - Chef Nico Lontras

Piept de curcan cu arome mexicane

Tip preparat
Main Course

Descriere
Piept de curcan cu arome mexicane, legume la cuptor și salsa de roșii caldă.
Microplante de ridiche roșie, mazăre, busuioc thai (japonez).
Tușa de geniu adusă de Chef Nico Lontras aici este busuiocul thai, care aduce o aromă fină, exotică.
Să nu uităm că busuiocul thai (sau japonez) are un gust mai putin pregnant decât busuiocul clasic, fiind îndeosebi folosit în bucătăria asiatică. Iată însă că își găsește locul și într-un preparat cu arome mexicane!

ChefNico Lontras

RestaurantSimfonia, Râmnicu Vâlcea

Microgreensmazăreridiche roșie, busuioc japonez.

  • Redus
    Microplante Busuioc japonez (Perilla roșie) Microgreens

    Busuioc japonez (Perilla roșie)

    O plantă cu utilizări multiple în bucătăria japoneză.
    Gust: aromatic, anason
    Aroma: anason, mentă, busuioc și scorțișoară
    Merge bine cu: salate aromatice, pe...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Mazăre Microgreens

    Mazăre

    O microplantă cu o formă spectaculoasă, adesea folosită pentru decor culinar. Are însă și multe proteine și fibre.
    Gust: mazăre proaspătă crudă
    Aroma: fresh
    ...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Ridiche roșie Microgreens

    Ridiche roșie

    Ridichea roșie este printre cele mai gustoase microplante.
    Are exact gustul și aroma plantei mature, dar poate fi consumată fără efecte adverse cum ar fi balonarea.
    Gust:...

    De la: lei 6,0

Photo credit Hotel Simfonia