File de halibut – Cézanne

Restaurant Cezanne - File de Halibut

File de halibut

Tip preparat
Starter

Descriere
File de halibut pe pandișpan de spanac, gradină de legume și sos beurre blanc.

Chef – Cezar Munteanu

Restaurant – Cézanne by Cezar

Microgreensmazărebusuioc verde, ridiche verde, ridiche roșie, flori comestibile.

  • Redus
    Microplante Busuioc verde Microgreens

    Busuioc verde

    Aceeași aromă mediteraneană pe care o ști, dar intensă. Mult mai intensă!
    Gust: aromatic de busuioc verde
    Aroma: clasică, busuioc proaspăt
    Merge bine: în genera...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Mazăre Microgreens

    Mazăre

    O microplantă cu o formă spectaculoasă, adesea folosită pentru decor culinar. Are însă și multe proteine și fibre.
    Gust: mazăre proaspătă crudă
    Aroma: fresh
    ...

    De la: lei 6,0
  • Mix Flori comestibile Microgreens

    Mix Flori comestibile

    Ambalare: Cutie de 40 flori

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 6-7 zile, la 4-6 oC.

     

    lei 12,0
  • Redus
    Microplante Ridiche roșie Microgreens

    Ridiche roșie

    Ridichea roșie este printre cele mai gustoase microplante.
    Are exact gustul și aroma plantei mature, dar poate fi consumată fără efecte adverse cum ar fi balonarea.
    Gust:...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Ridiche verde

    Ridiche verde (Daikon)

    Ridichea Daikon are o iuțeală moderată și este o microplantă suculentă..
    Gust: picant
    Aroma: ridiche
    Merge bine cu: pește (ton, somon, macrou sau hering), brânz...

    De la: lei 6,0

Fotografii realizate de Skyfotostudio