Carpaccio de ton – Corso

Carpaccio de ton - Restaurant Corso
Carpaccio de ton, mazare - Restaurant Corso

Carpaccio de ton

Tip preparat
Starter

Descriere
Carpaccio de ton cu piure de avocado, prosciutto și ridiche roșie.

ChefLaurențiu Hairadin

RestaurantCorso, Ploiești

Microgreensmazăreridiche roșie, ridiche verde.

  • Redus
    Microplante Mazăre Microgreens

    Mazăre

    O microplantă cu o formă spectaculoasă, adesea folosită pentru decor culinar. Are însă și multe proteine și fibre.
    Gust: mazăre proaspătă crudă
    Aroma: fresh
    ...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Ridiche roșie Microgreens

    Ridiche roșie

    Ridichea roșie este printre cele mai gustoase microplante.
    Are exact gustul și aroma plantei mature, dar poate fi consumată fără efecte adverse cum ar fi balonarea.
    Gust:...

    De la: lei 6,0
  • Redus
    Microplante Ridiche verde

    Ridiche verde (Daikon)

    Ridichea Daikon are o iuțeală moderată și este o microplantă suculentă..
    Gust: picant
    Aroma: ridiche
    Merge bine cu: pește (ton, somon, macrou sau hering), brânz...

    De la: lei 6,0

Fotografii realizate de Skyfotostudio