Reducere!

Busuioc japonez (Perilla roșie)

O plantă cu utilizări multiple în bucătăria japoneză.
Gust: aromatic, anason
Aroma: anason, mentă, busuioc și scorțișoară
Merge bine cu: salate aromatice, pește marinat, sushi, brânzeturi fine și cașcaval, paste (se adaugă după prepararea termică), limonadă, cocktail, desert cu ciocolată
Reduceri la pachetele de 8, 12,16 ghivecele

De la: lei 6,0

Golește

Ambalare: 4, 8, 12, 16 Ghivecele
Poate fi comandat și în diferite MicroMix-uri de 4, 8, 12 sau 16 ghivecele cu diferite microplante.
Păstrare: Până la 7 zile, la 4-6 oC (în frigider).

Informații suplimentare

Livrare

4 ghivecele, 8 ghivecele, 12 ghivecele, 16 ghivecele

Nu există recenzii până acum.

Be the first to review “Busuioc japonez (Perilla roșie)”

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.