Reducere!

Chéf de Paște

Lasă-ți creativitatea să zboare în bucătărie de sărbătoarea Paștelui! Te susținem cu un pachet de 6 plante aromatice la ghiveci și 16 microplante pentru preparate fine, delicioase. Pune-ți șorțul și pregătește-te să devii chef la tine acasă! Îți vei surprinde familia și invitații de la masa de Paște cu un răsfăț culinar demn de fine dining.

Iată mix-ul pe care îl vei găsi în pachetul Masa de Paște:

12 MICROPLANTE + 4 GRATUIT

Mazăre
Probabil cea mai versatilă microplantă, mazărea are un gust dulceag delicios, cu o tentă uşoară de alune, potrivită atât pentru preparate din carne și pește, cât și pentru mixurile de salate. Microplantele de mazăre conţin o cantitate mult mai concentrată de nutrienţi şi enzime, în comparaţie cu planta matură.
Ingredient cheie pentru rețete de Paște: adaugă-le în salata de primăvară pentru friptură sau decorează ouăle umplute, ori platoul de aperitive pentru un efect wow.

Măcriș
Dacă nu ai folosit niciodată măcriş, atunci este momentul să începi prin a-l adăuga la salată sau sosuri, pentru că o să te îndrăgostești de gustul lui aromat şi acrişor.
Ingredient cheie pentru rețete de Paște: măcrișul acompaniază foarte bine un bol de hummus, dacă gătești rețete vegetariene de Paște, dar complimentează cu succes orice farfurie cu carne de miel sau alte preparate din carne.

Ridiche
Microplantele de ridiche roșie au exact gustul și aroma plantei mature, dar pot fi consumate fără efectele ei adverse, cum ar fi balonarea. Sunt la fel de picante și savuroase precum legumele de ridiche, dar conțin mult mai mulți nutrienți.
Ingredient cheie pentru rețete de Paște: gustul Umami al plantelor de ridiche le recomandă pentru salate, supe cremă, brânzeturi, preparate din soia, ouă, ficat, carne de miel și alte preparate din carne.

Floarea soarelui
Ai toată savoarea semințelor crude, ca și când ar fi culese dintr-o floarea soarelui de pe câmp.
Ingredient cheie pentru rețete de Paște: microplantele de floarea soarelui merg bine cu salate, brânzeturi, ouă, smoothie, garnituri și paste (se adaugă după prepararea termică), pateuri vegetale raw (se blendează în compoziție) și sunt recomandate în meniul de diversificare a hranei pentru bebeluși.

6 PLANTE AROMATICE

Rozmarin
Ingredientul cheie pentru preparate din vită sau miel este la îndemâna ta, proaspăt, direct din ghiveci

Salvie
Recomandată pentru rețetele cu pește alb sau carne de pui

Busuioc verde
Bun de pus sub pernă, dar și în sos roșu sau în salata Caprese de la aperitiv

Pătrunjel
De la salata Tabbouleh, până la pesto și ciorbă, ghiveciul de pătrunjel va fi cu siguranță cel mai versatil ingredient de la masa de Paște

Tarhon
Cuplează-l cu rozmarinul pentru friptura de miel sau adaugă-l în ciorba de miel alături de leuștean și smântână pentru un gust delicios

Mentă
Aromată și răcoritoare, îți va fi de ajutor în prepararea sau decorarea deserturilor. Sau poți merge mai departe și să îți surprinzi invitații cu cocktail-uri Mojito

lei 160,0 lei 127,0

Pachet cu 16 microplante și 6 plante aromatice

Nu există recenzii până acum.

Be the first to review “Chéf de Paște”

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.