Harta verde a restaurantelor românești

  • Peste 100 de restaurante românești folosesc în acest moment micro-plante și flori comestibile pentru preparatele lor culinare.
  • Numeroși Chefi de top realizează creații gastronomice superbe folosind Microgreens.
  • Și, nu în ultimul rând, publicul românesc a început să aprecieze microplantele nu doar pentru aspectul lor deosebit, pus în valoare de aranjarea în farfurie a preparatelor, ci și pentru aportul lor nutritiv și influența benefică pentru sănătate.

Microgreens România este primul producător autohton de microplante, așa că nu puteam să nu răspundem unui asemenea interes în creștere.

Așa ne-a venit ideea să realizăm Harta Verde a restaurantelor românești.

Harta Verde este un proiect realizat alături de Skyfotostudio, partenerii nostri de imagine. Împreună vizităm restaurante românești unde Chefii pun în valoare microplantele noastre. Le fotografiem creațiile, discutăm cu ei pentru a afla cum au realizat bunătățile pe care ni le oferă, apoi împărtășim cu voi această experiență culinară itinerantă.

Sperăm să vă placă și să vizitați și voi locurile pe unde ajung cartografii noștri culinari!