Despre Fresh Microgreens România

Un business social responsabil

Ferma Fresh Microgreens România a fost înființată în 2013 și a crescut ca afacere de familie.

Microgreens România este primul producător local de microplante din România și, în acest moment, cel mai apreciat de profesioniștii HoReCa.

Peste 1000 de restaurante românești folosesc produsele noastre atât pentru plating cât și pentru rețete originale.

Microplantele și florile comestibile cultivate de noi sunt prezente și în restaurantele de top, și în bucătăriile celor ce vor să mănânce sănătos.

Din ce în ce mai mulți nutriționiști includ microplantele în dietele lor și în curele Detox.

Încrederea publicului și cererea crescândă ne obligă să ne dezvoltăm continuu. Onorăm această încredere cultivând social responsabil toate plantele, în mod sustenabil. Nu poluăm mediul înconjurător cu insecticide, îngrășăminte sau alte chimicale. Folosim doar atâta apă și energie cât au nevoie plantele, în spiritul unei model de agricultură care protejează și conservă resursele planetei.

De asemenea, sponsorizăm numeroase inițiative care promovează un stil de viață sănătos în România. De la noi rețete, dintre care multe vegane, până la diete și cure, oferim gratuit specialiștilor ingredientele necesare pentru a experimenta.

Toate acestea pentru că noi credem într-o dezvoltare durabilă și într-un adevărat parteneriat cu clienții noștri, care cel mai adesea, în timp, ne devin prieteni.

Cristian Tudor Microgreens

A fost un drum greu, dar plin de satisfacții, de la viziunea de început către timpul prezent.
Astăzi afacerea își bazează succesul pe respectul și încrederea comunității și pe un model de business social responsabil.

Cristian-Alexandru Tudor, Fondator Microgreens România