01
nov.
Suc de iarbă de grâu

Cură cu suc de iarbă de grâu

8 comentarii

 • Pingback: Iarba de grâu – detoxifiere și terapie naturistă | Microgreens România

  • Victor Potra () Reply ·

   Bună ziua. Efectele unei cure cu suc de iarbă de grâu încep să devină evidente cam după 3-4 luni. Este și motivul pentru care abonamentele noastre de iarbă de grâu au durata de 3 luni.
   https://microgreens.ro/publi/magazin/abonament-iarba-de-grau-starter-detox/
   În nici un caz nu vă putem spune că sucul de iarbă de grâu vindecă ciroza hepatică. Trebuie să consultanți un doctor neapărat. Sucul de iarbă de grâu ajută la curățarea ficatului și este folosit ca adjuvant în cure de prevenție și vindecare, dar numai sub coordonarea unui medic.
   Puteți consuma fără probleme suc de iarbă de grâu dacă doriți să obțineți o imunizare, detoxifiere și întărire a organismului, dar ciroza hepatică este o boală gravă și necesită asistență medicală de specialitate. Vă rog încă o dată să discutați opțiunile cu doctorul dumneavoastră.

 • Pingback: Suc din iarba de grau – Sanatate si mancare, viata echilibrata, lifestyle, sport

 • Pingback: Puterea concentrată a Soarelui – Sucul de iarbă de grâu | Loona

 • Florea Ioana Mihaela () Reply ·

  Buna seara! Sufăr de carcinom de san triplu negativ. Am făcut 4 curs cu citostatice, dat am întrerupt tratamentul si ni vreau sa mai fac tratament alopat. Doresc sa ma îndrumați ce anume as putea sa iau pentru a diminua/dizolva tumora din san si a scăpa de cancer. Mentionez ca de o luna de zile.urmez tratamentul pentru boli grave,prescris de d.na dr. FAUR VIRGINIA. Astept raspunsul dvs! Multumesc! Ioana

  • Victor Potra () Reply ·

   Dragă Ioana, Microplantele au un efect benefic asupra organismului dar în nici un caz nu pot înlocui un tratament specializat în cazul bolilor grave.
   Putem să îți recomandăm microplante de broccoli și de floarea soarelui, care au un conținut nutritiv ridicat și ajută la întărirea organismului. Dar nu există nici un studiu medical care să demonstreze că microplantele duc la dispariția cancerului. Singurul studiu medical în acesta direcție arată că microplantele de broccoli reduc riscul apariției cancerului la colon.
   Îmi pare rău că nu te putem ajuta mai mult, dar studiile medicale sunt încă la început în acest domeniu.

  • Victor Potra () Reply ·

   Revin cu o adăugire: am avut semnale de la clienți care au folosit cura cu iarbă de grâu în cazul unor afecțiuni de cancer și ne-au spus că au existat rezultate pozitive în întărirea imunității. Dar aceste mesaje nu au în spate un studiu clinic. Încă o dată, te rugăm să te sfătuiești și cu un doctor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.