Salată Niçoise – Simfonia

Salată Niçoise cu ton proaspăt, Chef Johnny Șușală

Salată Niçoise cu ton proaspăt

Tip preparat
Salată

Descriere
Evident, nu puteau lipsi ingredientele clasice – salata verde, tonul, anșoa, ouăle fierte și roșiile.
Dar folosirea tonului proaspăt, gătit doar pe exterior, dă o savoare deosebită acestui preparat clasic.
Tușa finală e dată de vlăstarii de ridiche roșie, a căror aromă ușor picantă potențează gustul preparatului.

ChefJohnny Şuşală

RestaurantSimfonia, Râmnicu Vâlcea

Microgreensridiche roșie.

  • Microgreens Ridiche roșie

    Ridiche roșie

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 3-7 oC.

    De la: 5,99 lei

Photo credit Hotel Simfonia