Piept de porc – Simfonia

Piept de porc cu cremă de mamaligă

Piept de porc cu cremă de mămăligă

Tip preparat
Main Course

Descriere
Piept de porc cu cremă de mămăliga, spanac, glazură de gulaș și perle de wasabi, mazăre și ridiche roșie.

ChefNico Lontras

RestaurantSimfonia, Râmnicu Vâlcea

Microgreensmazăreridiche roșie.

  • Microgreens Ridiche roșie

    Ridiche roșie

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 3-7 oC.

    De la: 5,99 lei
  • Microgreens Mazăre

    Mazăre

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile la 3-6 oC.

    De la: 5,99 lei

Photo credit Hotel Simfonia