File de halibut – Cézanne

Restaurant Cezanne - File de Halibut

File de halibut

Tip preparat
Starter

Descriere
File de halibut pe pandișpan de spanac, gradină de legume și sos beurre blanc.

Chef – Cezar Munteanu

Restaurant – Cézanne by Cezar

Microgreensmazărebusuioc verde, ridiche verde, ridiche roșie, flori comestibile.

  • Microgreens Ridiche verde

    Ridiche verde

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 3-7 oC.

    De la: 5,99 lei
  • Microgreens Ridiche roșie

    Ridiche roșie

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 3-7 oC.

    De la: 5,99 lei
  • Mix flori comestibile

    Mix Flori comestibile

    Ambalare: Cutie de 20 flori

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 6-7 zile, la 4-6 oC.

     

    12,85 lei
  • Microgreens Mazăre

    Mazăre

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile la 3-6 oC.

    De la: 5,99 lei
  • Microgreens Busuioc Verde

    Busuioc verde

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 12-15 oC.

    De la: 5,99 lei

Fotografii realizate de Skyfotostudio