Carpaccio de ton – Corso

Carpaccio de ton - Restaurant Corso
Carpaccio de ton, mazare - Restaurant Corso

Carpaccio de ton

Tip preparat
Starter

Descriere
Carpaccio de ton cu piure de avocado, prosciutto și ridiche roșie.

ChefLaurențiu Hairadin

RestaurantCorso, Ploiești

Microgreensmazăreridiche roșie, ridiche verde.

  • Microgreens Ridiche verde

    Ridiche verde

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 3-7 oC.

    De la: 5,99 lei
  • Microgreens Ridiche roșie

    Ridiche roșie

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile, la 3-7 oC.

    De la: 5,99 lei
  • Microgreens Mazăre

    Mazăre

    Ambalare: Cutie de 4, 9, 18 Ghivecele

    Disponibilitate: tot timpul anului

    Păstrare: Până la 7 zile la 3-6 oC.

    De la: 5,99 lei

Fotografii realizate de Skyfotostudio